top of page

Band play

Band play pomeni izobraževanje različnih glasbenih skupin (vokalnih in instrumentalnih), ki se želijo izpopolnjevati v skupinski igri različnih glasbenih slogov, kot so rock, pop, R&B, jazz, etno,...

 

Poleg veščin, ki so potrebne za skupno muziciranje, je namen tovrstnega druženja tudi v vzgoji mladih, ki ob skupnem ustvarjanju in poustvarjanju različne glasbe, krepijo lasten ustvarjalni duh. Pri vzgoji ansambelske igre so poleg glasbeno praktičnih veščin, pomembne tudi lastnosti kot so: kolektivni duh, spodbujanje samozavesti in pozitivno razmišljanje.

Izobraževanje poteka enkrat ali dvakrat tedensko od dveh do štirih ur (po dogovoru). Skupina se poleg skupinske igre privaja tudi na studijsko snemanje in ustvarjanje glasbenih del. Vsaka skupina se tako sproti snema, cilj pa je profesionalen studijski posnetek vsaj ene skladbe letno (število posnetkov je odvisno od uigranosti ansambla). Izobraževanje je namenjeno tako začetnikom kot vsem, ki že imajo nekaj glasbenega predznanja.

Čas izobraževanja - po dogovoru.

Poleg mentorstva je na voljo uporaba prostora, ozvočenja, studijske opreme ter glasbenih inštrumentov (bobni, klaviature, bas kitara, elektro akustična kitara in klavirska harmonika).

Za več informacij pokličite 041 939 831.

bottom of page